ΕΠΣ Ηλείας

Σύνδεσμος Διαιτητών Ηλείας: Οι λόγοι που ο Σπύρος Βασιλείου ψήφισε «όχι» στην τροποποίηση του καταστατικού της ΟΔΠΕ

Με μια γραπτή επιστολή του σε συνέχεια της προ ημερών ανάρτησης του στο προφίλ του στο facebook, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηλείας, Σπύρος Βασιλείου, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους καταψήφισε την περασμένη Κυριακή στη Γενική Συνέλευση της ΟΔΠΕ, την τροποποίηση του καταστατικού της Ομοσπονδίας, ώστε να μετατραπεί σε Ένωση και να γίνει μέλος της ΕΠΟ.

Η επιστολή του Σπύρου Βασιλείου:

«Ήμουν και παραμένω της άποψης της Ανεξάρτητης Διαιτησίας. Ως εκπρόσωπος του Συνδέσμου Διαιτητών Ηλείας στη Γενική Συνέλευση της ΟΔΠΕ μου είπαν να ψηφίσω την τροποποίηση του καταστατικού της, χωρίς να το έχω διαβάσει εγώ και το συμβούλιο μου και να μπορώ να καταθέσουμε τις απόψεις μας.

Το γεγονός αυτό από μόνο του είναι πέρα για πέρα ασέβεια προς ένα Σύνδεσμο που μέτρα 51 χρόνια προσφοράς στο Ηλειακό Ποδόσφαιρο και την Ελληνική Διαιτησία. Θέλω το ποδόσφαιρο και τη Διαιτησία χέρι χέρι να βαδίζουν μαζί για την αναβάθμιση όλων. Θέλω να είναι ξεκάθαρος ο ρόλος του καθενός μας μέσα στον κοινό χώρο για τον οποίο έχουμε κάνει αγώνες. Θέλω οι διαιτητές να απολαύσουν τούς κόπους τους στο σπίτι τους. Η θέση μου είναι κάθε Σύνδεσμος ένα εκλογικό τμήμα και να ψηφίζουν ΟΛΟΙ την ίδια μέρα και ώρα στην Ελλάδα . Έτσι θα υπάρχει συμμετοχή και αντικειμενική διαδικασία. Ήμουν και παραμένω της άποψης της Ανεξάρτητης Διαιτησίας.

Υ. Γ Παρέλαβα κράτος και θα παραδώσω κράτος !!Τα λόγια του Τάσου Παπαδόπουλου όταν τού είπαν ότι πρέπει να υπογράψει την διάλυση της κυπριακής Δημοκρατίας.

Σπυρίδων Φ. Βασιλείου

Πρόεδρος Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηλείας».

Όλη η επικαιρότητα