Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: Πρόσω ολοταχώς για την πρεμιέρα!

Ακούστε το άρθρο

Με κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό βαθμό πέρασε και το τεστ της Ζακύνθου ο Αίας Γαστούνης που για μια περίπου ώρα παιχνιδιού είχε εξαιρετική εικόνα απέναντι στους ενισχυμένους νησιώτες και η λήξη του βρήκε για ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι αήττητη την ομάδα του Θ. Ανδριόπουλου που πλέον βαδίζει ολοταχώς για την πρεμιέρα του 9ου ομίλου.

Ο τεχνικός των Πρωταθλητών Ηλείας είδε με ικανοποίηση Κουλούρη και Δούλο να συνεργάζονται αρμονικά σε ένα ακόμα γκολ της ομάδας και κάποιες μικροδυσκολίες στο οργανωτικό κομμάτι, εκτιμάται ότι θα λυθούν με την πάροδο του χρόνου.

Στον Αίαντα πλέον «κυκλώνουν» την 11η Οκτωβρίου και την πολυπόθητη έναρξη της Γ’ Εθνικής και γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι ένα νικηφόρο ξεκίνημα ειδικά κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως η Αχαϊκή με την οποία όπως όλα δείχνουν θα έχουν τους ίδιους στόχους στο νέο πρωτάθλημα και αυτός σε πρώτη φάση δεν είναι άλλος από την παραμονή.

Οι προπονήσεις είναι καθημερινές με εξαίρεση την Τρίτη που υπήρχε ρεπό ενώ γίνεται προσπάθεια να δοθεί ένα ακόμα φιλικό μέσα στο Σαββατοκύριακό που θα είναι και το τελευταίο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Όλη η επικαιρότητα