Ηλεία

Νέα Φιγαλεία: Τέλος εποχής για τον Διευθυντή Νίκο Λαμπρόπουλου μετά από 9 χρόνια – Πρόσκληση από το ΥΠΑΙΘ για πλήρωση της θέσης

Ακούστε το άρθρο

Το Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιγαλείας αποχαιρέτησε μετά από 9 χρόνια ο Νίκος Λαμπρόπουλος, ο οποίος διετέλεσε διευθυντής της σχολικής μονάδας από το 2011 ενώ έχει παραβρεθεί στο σχολείο άλλα δυο χρόνια στο παρελθόν ως δάσκαλος.

Ο εξαιρετικός δάσκαλος από την Κυπαρισσία, από το 2011 έθεσε γερές βάσης για την ανάπτυξη και αναβάθμιση της σχολικής μονάδας, την αντιμετώπιση προβλημάτων της, τη συνεργασία με τις εκάστοτε δημοτικές και περιφερειακές αρχές ενώ προσπαθούσε πάντα ώστε το σχολείο να είναι τόπος εκμάθησης αλλά και εκπαίδευσης των μαθητών.

Σε αυτόν χρεώνεται και η αύξηση των μαθητών τα τελευταία χρόνια, κάτι που έφερε τη σχολική μονάδα της Νέας Φιγαλείας στη πρώτη θέση των δημοτικών σχολείων της Ηλείας, με περισσότερους δασκάλους, με ειδικότητες, με δωρεές κ.α

Ο κος Λαμπρόπουλος μέσω του #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 ευχαριστεί θερμά τους μαθητές του όλα αυτά τα χρόνια, τους γονείς, τις αυτοδιοικητικές αρχές και όλους όσους στάθηκαν αρωγοί στην ανάπτυξη της σχολικής μονάδας σε μια τόσο όμορφη περιοχή όπως η Νέα Φιγαλεία.

Την τελευταία του μέρα στο Δημοτικό Σχολείο τον επισκέφθηκε ο Αντιδήμαρχος κος Βλάχος εκφράζοντας τις ευχαριστίες του δήμου και των κατοίκων για την παρουσία του στο σχολείο ενώ βγήκε και η τελευταία αναμνηστική φωτογραφία.

Τέλος όσο αφορά την πλήρωση της κενής θέσης, ήδη η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας εξέδωσε δημόσια πρόσκληση καλώντας τους ενδιαφερόμενους από 30/9 έως 9/10 να καταθέσουν τις αιτήσεις τους .

Όλη η επικαιρότητα