Ελλάδα

Δολοφονία Άλκη: Αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα του 19χρονου πριν πέσει νεκρός

Οι τελευταίες στιγμές του αδικοχαμένου 19χρονου, πριν πέσει νεκρός από ομάδα χούλιγκαν
Ακούστε το άρθρο

Δείχνοντας για ακόμα μια φορά τη δύναμη ψυχής που τους διακρίνει οι γονείς του Άλκη, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου από χούλιγκαν ομάδας της Θεσσαλονίκης, μίλησαν στην ΕΡΤ.
Οι γονείς του αδικοχαμένου φοιτητή, οι οποίοι συγκίνησαν όλη την Ελλάδα λέγοντας πως «δέχομαι τη συγγνώμη των δολοφόνων του παιδιού μου» αναφέρθηκαν στις τελευταίες στιγμές του Άλκη, λίγο πριν πέσει νεκρός.
«Έβλεπα το παιδί μου επιφανειακά, αυτάρεσκα, σαν προέκταση του εαυτού μου, δεν το έβλεπα με τα μάτια της ψυχής μου. Τώρα που χάθηκε είδα τον εσωτερικό του κόσμο και το μεγαλείο του» λέει ο πατέρας του 19χρονου και ξαναφέρνει στο μυαλό του τα γεγονότα της μοιραίας νύχτας.

Κούγιας: Εμπλέκεται και τέταρτο αυτοκίνητο στη δολοφονία του Άλκη

Αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα του Άλκη

«Στις 8.30 ανταλλάξαμε μήνυμα στο viber: ‘Μπαμπά μην ανησυχείς θα πάω στη φοιτητική λέσχη να φάω και θα γυρίσω νωρίς σπίτι να διαβάσω’».
«Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που άκουσα από τον γιό μου» λέει και δίνει «συλλυπητήρια στα ‘παιδιά’ που δεν τον γνώρισαν και δεν είχαν την ευκαιρία να τον κάνουν φίλο τους».

«Ο θάνατος του Άλκη να ενώσει αντί να διχάσει»

Παραδέχεται πως δεν ξέρει ακόμη πόσο έτοιμος είναι να παρευρεθεί στο δικαστήριο και να ακούσει λεπτομέρειες από τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του παιδιού του.
«Θέλω να κρατήσω την υπόσχεση που έδωσα. Ο χαμός του παιδιού μου να αποτελέσει γεγονός συνένωσης και όχι διχασμού» αναφέρει και ευχαριστεί όλους όσοι παρευρέθησαν στον αγώνα Καβάλας – Δόξας Δράμας προς τιμήν του Άλκη.
 
in.gr
 

Όλη η επικαιρότητα