Ηλεία

Δολοφονία Κώστα Φωτόπουλου – Πύργος: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο δράστης του εγκλήματος

Ο ηλικιωμένος, ο οποίος έφτασε υποβασταζόμενος στο Δικαστικό Μέγαρο του Πύργου, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.
Ακούστε το άρθρο

Την πόρτα του ανακριτή που διερευνά την υπόθεση της δολοφονίας του Κώστα Φωτόπουλου, την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, έξω από το εργοστάσιο του, στον Πύργο, πέρασε σήμερα το πρωί, ο 88χρονος δράστης του στυγερού εγκλήματος.

Ο ηλικιωμένος, ο οποίος έφτασε υποβασταζόμενος στο Δικαστικό Μέγαρο του Πύργου, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε χωριό της Ηλείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παράβαση του νόμου για τα όπλα.
Ειδικότερα, χθες το πρωί, ο συλληφθείς μετέβη με όχημα σε επιχείρηση  ημεδαπού άνδρα και λόγω προσωπικών διαφορών, τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο – καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε με το όχημα, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Στο πλαίσιο ερευνών οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη στην οικία του, ενώ στην κατοχή του άνδρα βρήκαν και κατέσχεσαν τρία φυσίγγια.
Παράλληλα, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το κυνηγετικό όπλο, που χρησιμοποίησε ο δράστης και ένα πυροδοτημένο κάλυκα στον τόπο διάπραξης του εγκλήματος.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.
 

Διαβάστε Επίσης

Όλη η επικαιρότητα