Προγνωστικά

«Φεστιβάλ τερμάτων» στο Μόναχο, τριπλασιάζει η Λάτσιο

Τα προγνωστικά της ημέρας.
Ακούστε το άρθρο

Δυνατές μονομαχίες περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι. Από τα πολλά γκολ στο Μόναχο έως την απόδοση της Λάτσιο στη Φλωρεντία.

Μάθε τα πάντα για το ανανεωμένο novibet mobile!

  1. Μπάγερν – Λειψία (19:30)

Σπουδαία αναμέτρηση στη Γερμανία, με την Μπάγερν να περιμένει στο «σπίτι» της τη Λειψία. Η πρωτοπόρος και σταθερή δύναμη της χώρας δεν συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα στο Βερολίνο, κερδίζοντας άνετα τη Χέρτα (4-1). Με 16-1-3 έως τώρα, είναι το αφεντικό της κατηγορίας και με σωστή διαχείριση, μπορεί να φτάσει σε νέα κατάκτηση του τίτλου. Αγωνιστικά δεν υπολογίζονται οι Γκορέτσκα, Ντέιβις και Τσούπο-Μότινγκ. Η Λειψία ταξίδεψε πάνοπλη στη Βαυαρία. Με Χαϊνταρά, Φόρσμπεργκ στην αποστολή, θα επιδιώξει να φτάσει στην 5η διαδοχική της επιτυχία.
➥ Ματς που δύσκολα θα πάει σε χαμηλό τέμπο, καθώς αμφότερες διαθέτουν εξαιρετικές μονάδες, άρα η επιλογή είναι G/G & Over 3,5 στο 2.30.
 

  1. Φιορεντίνα – Λάτσιο (21:45)

Στην Ιταλία, η Φιορεντίνα θα πρέπει να μάθει να ζει δίχως το «κανόνι» Βλάχοβιτς. Ο Σέρβος πήρε μεταγραφή στη μισητή Γιουβέντους και πλέον το βάρος πέφτει στους Πιάτεκ, Ικονέ και Καμπράλ (νεοφερμένος). Στο τελευταίο της χρονικά ματς, έμεινε στο 1-1 με την Κάλιαρι (εκτός) και έχασε έδαφος για την πρώτη εξάδα. Η Λάτσιο τρέχει αήττητο σερί τριών αγωνιστικών, αν και με την Αταλάντα κόλλησε στο 0-0. Το σημαντικό είναι πως δεν δέχθηκε γκολ σ’ αυτό το διάστημα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους «λατσιάλι», μπορούν να βάλουν δύσκολα στους «βιόλα».
➥Το ενδεχόμενο να αλώσουν τη Φλωρεντία τιμάται σε απόδοση 3.00 και αξίζει να μπει στο δελτίο μας.
Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Όλη η επικαιρότητα