Lifestyle Smile

«I Just Said, F*ck It»: Η Τζένιφερ Λόπεζ ποζάρει για το Rolling Stone και μιλά για τον Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone, με ένα σέξι κοστούμι και ολοκαίνουργιο hair style, λέγοντας πως στα 52 της χρόνια το μότο της είναι πλέον «σπάσε τους κανόνες».
Ακούστε το άρθρο

Με την εισαγωγή «Πώς έσπασε όλους τους κανόνες για να φτάσει στην κορυφή», το εξώφυλλο προϊδεάζει για την αποκαλυπτική συνέντευξη που ακολουθεί, με τον τίτλο να ξεκινά με μια φράση της διάσημη τραγουδίστριας: «I just said, Fuck it».

Στην εκτενή συνέντευξη, η Τζένιφερ Λόπεζ, που προωθεί την νέα ταινία «Marry Me» με τον Όοουεν Γουίλσον, λέει μεταξύ άλλων πως το Χόλιγουντ δεν την υποδέχτηκε πάντα με ανοιχτές αγκάλες: «Είμαι outsider. Πάντα νιώθω σαν να ξεκινούσα από τον πάτο. Αυτά έχει το να είσαι από το Πουέρτο Ρίκο, το Μπρονξ και να είσαι γυναίκα».
Όπως εξηγεί, βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της. Συνεχίζει να κάνει επιτυχημένες ταινίες με την Nuyorican Productions που δημιούργησε για να «πάρει την κατάσταση στα χέρια της» και στο «Marry Me» έγινε μέχρι και παραγωγός του soundtrack μαζί με τον Maluma.

Και έχει βρει ξανά τον έρωτα με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, Μπεν Άφλεκ. «Προσπαθώ να μην λέω πολλά. Είμαι πραγματικά χαρούμενη», είπε στο περιοδικό, τονίζοντας ότι δεν θέλει να το συζητάει πολύ.
«Δεν το συζητάω πολύ. Έχουμε μεγαλώσει και οι δύο. Είμαστε ίδιοι, και είμαστε διαφορετικοί. Και αυτό είναι το ωραίο. Να έχεις μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη… ναι. Όπως είπα, μάθαμε πολλά. Ξέρουμε τι είναι αληθινό και τι δεν είναι. Το παιχνίδι έχει αλλάξει. Και πάλι, προσπαθώ να μην λέω πολλά», πρόσθεσε.
Η Τζένιφερ Λόπεζ θέλει να προστατεύσει αυτή την αγάπη. «Δεν νομίζω να είχαμε ξαναβρεθεί αν πιστεύαμε ότι πήγαινε εκεί», εξήγησε. «Αισθανόμαστε ότι αυτό που βρήκαμε ξανά είναι πολύ πιο σημαντικό. Το πώς θα το προστατεύσουμε και θα ζήσουμε τη ζωή μας — τι να μοιραζόμαστε και τι όχι — είναι η ισορροπία που έχουμε τώρα, το όφελος της εμπειρίας και η σοφία που κατακτήσαμε με τα χρόνια».

Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει φωτογραφηθεί ξανά για το εξώφυλλο του Rolling Stone, όταν το 2001 πόζαρε με ένα μπικίνι σε στυλ Princess Leia.

Επίσης αναφέρθηκε στην πίεση που δέχθηκαν την πρώτη φορά που βγήκαν ραντεβού. Άλλωστε έχει ήδη δεχθεί πυρά από ένα επεισόδιο του South Park που την έκανε να φαίνεται κακιά αλλά και διάφορους κωμικούς, που έλεγαν ότι μοιάζει με υπηρέτρια.
«Ήταν βάρβαρο. Είναι ένα από τα πράγματα που θάβεις πολύ βαθιά για να μπορέσεις να προχωρήσεις και να ασχοληθείς με την δουλειά σου», είπε.

«Είναι αστείο γιατί με τον Μπεν ήμασταν μαζί και τόσο ερωτευμένοι. Ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου. Αλλά ταυτόχρονα συνέβαινε όλο αυτό, που μας κατέκριναν, και κατέστρεψε πραγματικά τη σχέση μας, επειδή ήμασταν πολύ μικροί για να καταλάβουμε τότε ποια ήταν πραγματικά τα σημαντικά στη ζωή».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rolling Stone (@rollingstone)


Η Τζένιφερ Λόπεζ έβγαινε με τον Μπεν Άφλεκ μεταξύ 2002 και 2004 και πέρυσι αναθέρμαναν την σχέση τους. Αν και έχει παντρευτεί στο παρελθόν άλλες τρεις φορές, δηλώνει σίγουρη ότι ο Μπεν Άφλεκ είναι ο τέλειος άντρας για εκείνη.
«Είμαστε πλέον μεγαλύτεροι, πιο έξυπνοι, με περισσότερη εμπειρία αλλά και παιδιά οπότε πρέπει να έχουμε μεγάλη επίγνωση του τι κάνουμε. Όλο αυτό συνέβη σε μια φάση της ζωής μας, που μπορούμε πραγματικά να εκτιμούμε και να να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον», δήλωσε πρόσφατα στο People.
 
Πηγή: lifo.gr

Όλη η επικαιρότητα