Business Παρουσίαση Επιχείρησης

Ιμάντες πρόσδεσης φορτίων και όλα τα απαραίτητα της μετακίνησης από την Group Science

Εμπιστευτείτε την Group Science!
Ακούστε το άρθρο

Η Group Science είναι μία εταιρεία που σχετίζεται με τη διαχείριση, τη  μεταφορά φορτίων και επικίνδυνων εμπορευμάτων, αναλαμβάνοντας και την οργάνωση των ασφαλών εμπορευμάτων και γενικά τη διαχείριση και το ρόλο του συμβούλου μεταφοράς.

Σε γενικές γραμμές η εταιρεία έχει την εμπειρία και τη γνώση να υποστηρίξει κάθε ανάγκη μετακίνησης, ώστε κάθε ένα φορτίο να μεταφερθεί με ασφάλεια. Σε αυτή τη διαδικασία σημαντικό ρόλο παίζουν οι ιμάντες πρόσδεσης φορτίων, τα αντιολισθητικά υποθέματα τριβής, οι μπάρες-ράγες ακινητοποίησης και πολλά άλλα που κάθε group μεταφορών και επαγγελματιών έχει στην κατοχή του προκειμένου να γίνει με ασφάλεια κάθε μετακίνηση.
Πολλές φορές για την κάθε μετακίνηση χρειάζεται να υπάρχουν ειδικοί ιμάντες πρόσδεσης κατασκευασμένοι αποκλειστικά γι’ αυτόν τον σκοπό και κατ΄επέκταση για την 100% ασφαλή πρόσδεση του εξοπλισμού.
Τι είδους ιμάντες έχει στη κατοχή της η Group Science
Όλοι οι ιμάντες πρόσδεσης, πρέπει να υπακούουν στις προδιαγραφές ποιότητας και Ε.Ε. για να χρησιμοποιηθούν νόμιμα. Η εταιρεία και οι ειδικοί συνεργάτες προσφέρουν μία μεγάλη ποικιλία από εξαρτήματα και ανοξείδωτα-γαλβανιζέ προκειμένου κάθε κλάδος να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες του, εύκολα και γρήγορα.
Όλοι ανεξαιρέτως οι ιμάντες πρόσδεσης έχουν την ικανότητα συγκράτησης, τη δυναμική χειρισμού και την προένταση, τρία στοιχεία που θεωρούνται απαραίτητα για τους ιδανικούς ιμάντες πρόσδεσης φορτίων.

Ιμάντας γαλβανισμένους γάντζους – καστάνια


Αυτός ο ιμάντας έχει την ικανότητα μεταφοράς μεγάλου μήκους φορτίων. Η πολυεστερική του ύφανση και όλες οι λεπτομέρειες κατασκευής τους είναι η αιτία κατά την οποία προσφέρει υψηλή αντοχή στην τριβή.
Η Group Science είναι η εταιρεία που εκτελεί με απόλυτη νομιμότητα εργασίες όπως:

  • Εκφόρτωση και επιθεώρηση αυτής
  • Επιλογή των κατάλληλων οχημάτων και συμπληρωματικού εξοπλισμού ασφαλείας για κάθε εμπόρευμα – φορτίο
  • Έκδοση των απαιτούμενων εγγράφων, για όλες τις μεταφορές

Μεταφερθείτε στο eshop της εταιρείας κάνοντας κλικ εδώ.

Όλη η επικαιρότητα