Ηλεία

Κοινές εμφανίσεις Μοράντ-Μάλλιαρη: Δίδυμο επιστροφής ή απλή σύμπτωση;

Οι δυο τους, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη κάνει και κοινές εμφανίσεις οι οποίες ωστόσο περιορίζονται προς το παρόν σε ένα φιλικό επίπεδο, που δεν αποκλείεται στην πορεία να γίνει και επίπεδο αυτοδιοικητικής συνεργασίας.
Ακούστε το άρθρο

Εντείνονται οι πληροφορίες το τελευταίο χρονικό διάστημα για πιθανή κοινή κάθοδο–έκπληξη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές από τον πρώην δήμαρχο Ιωσήφ Ναμπίλ Μοράντ και τον άλλοτε στενό του συνεργάτη και υποψήφιο δήμαρχο στην τελευταία προσφυγή στις κάλπες, Διονύση Μάλλιαρη.

Οι δυο τους, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη κάνει και κοινές εμφανίσεις οι οποίες ωστόσο περιορίζονται προς το παρόν σε ένα φιλικό επίπεδο, που δεν αποκλείεται στην πορεία να γίνει και επίπεδο αυτοδιοικητικής συνεργασίας.
Η τελευταία εμφάνιση τους μάλιστα μαζί στην περιοχή προκάλεσε ιδιαίτερες συζητήσεις, ενώ κοντά τους βρέθηκε ένα ακόμη αυτοδιοικητικό στέλεχος, ο Νεόφυτος Παπαδόπουλος. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, Ναμπίλ Μοράντ και Διονύσης Μάλλιαρης δεν αποκλείεται να συμφωνήσουν σε μια συνεργασία για το Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και να επαναπροσδιορίσουν την καλή σχέση και συνεργασία που είχαν όταν ο ένας ήταν δήμαρχος και ο άλλος αναπληρωτής του στη θητεία Μοράντ, πολύ πριν χωρίσουν τους δρόμους τους.
Ο πρώην δήμαρχος που αναζητήθηκε, δεν έχει κάνει ακόμα κάποια δήλωση επ’ αυτού.
Ο δε κ. Μάλλιαρης περιορίστηκε να δηλώσει σε σχετική ερώτηση της «Π» ότι είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για αυτοδιοικητικές συνεργασίες και ότι ο ίδιος θα αναφερθεί σε σχέση με τις εκλογές προσωπικά όταν έρθει η κατάλληλη ώρα και στιγμή.
Χαρακτηριστικά μας επισήμανε: «Είναι ακόμη νωρίς να αναφερθούμε σε τέτοιου είδους ζητήματα, ωστόσο το να συζητάς με κάποιους ανθρώπους που και αυτοί θα ήθελαν να προσφέρουν στο δήμο και να ενδιαφέρεσαι για τα κοινά του τόπου σου, είναι ένα στοιχείο που με διέκρινε και με διακρίνει πάντα.
Γι’ αυτό και μπορώ να συζητώ και μπορώ να συνδιαλέγομαι με τον οποιονδήποτε όταν βλέπω ότι αυτό συμφέρει το δήμο μου. Από εκεί και πέρα για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα, το τι θα πράξουμε και το πως θα σχηματίσουμε το οποιοδήποτε αυτοδιοικητικό σχήμα ή την οποιαδήποτε αυτοδιοικητική κίνηση, είναι ένα ζήτημα που θα «ζυμωθεί» μέσα από συνεχείς δράσεις, πολλαπλές διαβουλεύσεις, αλλά πάνω απ’ όλα με αγάπη και με ιδιαίτερη θέληση για τον τόπο μας.
Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να καταφέρουμε και να κερδίσουμε πράγματα. Όταν λοιπόν έρθει η ώρα, τότε θα είμαι έτοιμος να πω περισσότερα πράγματα». Το σίγουρο είναι ότι στο συγκεκριμένο Δήμο θα υπάρξουν εξελίξεις, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η αντίδραση του νυν δημάρχου, γιατρού Γιάννη Λέντζα, που επίσης δεν έχει μιλήσει επ’ αυτού του θέματος. Αναμένομεν…

Όλη η επικαιρότητα