Lifestyle

Κώστας Νικούλι: «Πιστεύω ο ρατσισμός προέρχεται από τον φόβο, όλοι έχουμε περάσει από αυτό»

Για την σχέση του, αλλά και για τον ρατσισμό που έχει δεχτεί στο παρελθόν μίλησε ο Κώστας Νικούλι.
Ακούστε το άρθρο

Ο ηθοποιός που γνώρισε τεράστια επιτυχία με τον ρόλο του Πετρή στον Σασμό μίλησε για τον έρωτά του με την Κατερίνα Μαούτσου, αλλά και τα περιστατικά ρατσισμού που έχει βιώσει.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Κυψέλη» της ΕΡΤ2 και αναφορικά με την αγαπημένη του, Κατερίνα Μαούτσου, δήλωσε: «Ο έρωτας μου δίνει δύναμη. Μία μέρα στη ζωή μου χωρίς έρωτα, θα ήταν τόσο ξενέρωτη. Τώρα έχει άλλη υφή. Θέλω να βρίσκομαι στο σπίτι μου. Είναι ζεστά και όμορφα. Για εμένα είναι πρωτόγνωρο να θέλω να είμαι στο σπίτι. Πρώτη φορά συγκατοικώ. Έχουμε μοιράσει άτυπα τις δουλειές του σπιτιού».
Στην συνέχεια, όπως αναφέρει το protothema.gr μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στην Αλβανία. Όπως δήλωσε, ήταν πολύ όμορφα.
«Ήταν τέλεια στην Αλβανία. Στο σχολείο δεν ήμουν κι από τους καλύτερους μαθητές και νευρίαζα συχνά», είπε χαρακτηριστικά.
Όσο για τον ρατσισμό που έχει δεχτεί στην Ελλάδα, ο ηθοποιός είπε: «Πιστεύω ο ρατσισμός προέρχεται από τον φόβο και θεωρώ ότι όλοι έχουμε περάσει από αυτό. Υπάρχει παντού. Εγώ θα έλεγα ότι από τη μία είναι κι ένας τρόπος προσέγγισης, δηλαδή πάμε να μπούμε στο ίδιο κανάλι με κάποιον άλλο και τελικά, αυτό ίσως μας κάνει να αντιδράμε χωρίς να το περιμένουμε. Το άσχημο είναι όταν τα παιδιά εισπράττουν κάτι από τους γονείς τους, που το έχουν ακούσει, αλλά δεν το έχουν αντιληφθεί, ούτε γνωρίζουν τι σημαίνει και το λένε έτσι».

Όλη η επικαιρότητα