Προγνωστικά

Κριτήρια επιλογής αξιόπιστων ιστοσελίδων αθλητικού στοιχήματος

Οι παράγοντες εκείνοι, που κατά κύριο λόγο μπορούν να οδηγήσουν σε σωστές επιλογές για τις πιο αξιόπιστες ιστοσελίδες αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα.
Ακούστε το άρθρο

Πώς να βρείτε μία αξιόπιστη ιστοσελίδα Αθλητικού στοιχήματος

Το αθλητικό στοίχημα έχει περάσει από πολλά στάδια και έχει εξελιχθεί σημαντικά μέσα στις τρεις δεκαετίες της ύπαρξης του στο διαδίκτυο. Μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως η εξέλιξη του ακολουθεί την εξέλιξη του ίδιου του διαδικτύου. Στις μέρες μας πλέον αποτελεί άλλη μία εύκολη και γρήγορη διαδικασία, την οποία μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει online. Το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τις υπηρεσίες και την λειτουργικότητα των σελίδων, αλλά κυρίως με την εξεύρεση μιας αξιόπιστης και καλής ιστοσελίδας αθλητικού στοιχήματος.

Νόμιμες και παράνομες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα

Σε κάθε χώρα υπάρχει διαφορετικό ρυθμιστικό πλαίσιο που αφορά την αδειοδότηση και την χρήση των αθλητικών ιστοσελίδων. Με λίγα λόγια υπάρχουν συγκεκριμένες στοιχηματικές ιστοσελίδες που έχουν εξασφαλίσει άδεια λειτουργίας στη χώρα μας. Συνολικά είναι καμιά δεκαριά αν και ο αριθμός τους μεταβάλλεται με την έλευση νέων και την αποχώρηση ενδεχομένως κάποιων άλλων ανά κάποια χρόνια.
Ουσιαστικά μπορεί κανείς να παίξεις σε αυτές τις στοιχηματικές ιστοσελίδες εντελώς νόμιμα. Όλες οι άλλες ιστοσελίδες θεωρούνται παράνομες, παρότι μπορεί να μην έχουν κάνει κάποιο ιδιαίτερο παράπτωμα και να είναι επίσης αξιόπιστες. Μπορείτε να βρείτε τους καλύτερους ιστότοπου στοιχήματος στην Ελλάδα στο bestbettingsites.com ενώ αμέσως παρακάτω θα δούμε τα αντικειμενικά κριτήρια εκείνα που κάνουν αυτές τις σελίδες αξιόπιστες και ποια ακριβώς είναι τα πιο σημαντικά από αυτά.

Κριτήρια επιλογής μιας online σελίδας Αθλητικού στοιχήματος

Ας δούμε, λοιπόν, κάποια από τα κριτήρια και τους παράγοντες εκείνους που θεωρούμε πιο σημαντικά στην επιλογή μιας αξιόπιστης ιστοσελίδας αθλητικού στοιχήματος. Σε κάθε περίπτωση αναφερόμαστε σε νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες, καθώς αυτός είναι ένας αδιαπραγμάτευτος παράγοντας ασφάλειας και αξιοπιστίας.

Διαθέσιμες επιλογές και αγορές

Είναι σίγουρα σημαντικό μία ιστοσελίδα αθλητικού στοιχήματος να έχει πλήθος από αθλήματα και αντίστοιχα πλήθος από αγώνες. Ενδεχομένως να μην επιθυμείτε να ασχοληθείτε αποκλειστικά με το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ που αποτελούν πολύ δημοφιλή αθλήματα. Εάν γνωρίζετε καλά κάποιο άλλο άθλημα, είναι σημαντικό να υπάρχει αυτό διαθέσιμο με πλήθος από αγορές και αγώνες στην ιστοσελίδα που θα επιλέξετε.
Tο πλήθος των αγορών σημαίνει πολλά και διαφορετικά αθλητικά στοιχήματα και κατηγορίες στοιχημάτων. Όλες οι ιστοσελίδες λίγο-πολύ έχουν τα κλασικά πονταρίσματα που αφορούν την επιλογή του νικητή και κάποιες αγορές over/under κλπ. Υπάρχουν παρόλα αυτά και πολύ πιο εξειδικευμένα πονταρίσματα που ενδεχομένως να θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Μην ξεχάσετε να δώσετε βάση και στα επίπεδα διαμόρφωσης των στοιχηματικών αποδόσεων πάντως. Έχουν πάρα πολύ μεγάλη σημασία και οι αποδόσεις διαφέρουν σημαντικά από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα.

Μέθοδοι χρηματικών συναλλαγών και όρια

Υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων που χρησιμοποιούνται στις στοιχηματικές ιστοσελίδες. Κάποιες σελίδες προσφέρουν περισσότερους τρόπους και έχουν υψηλότερα ή χαμηλότερα όρια. Επιδίωξη των αρχαρίων παικτών είναι συνήθως τα μικρά όρια, τόσο σε καταθέσεις όσο και σε αναλήψεις. Σημαντικός, επίσης, παράγοντας είναι και ο χρόνος επεξεργασίας των αίτημα των πληρωμών. Συνήθως, επιθυμητό είναι τα αιτήματα να εγκρίνονται μέσα σε 24 ώρες, ακόμα και λιγότερο. Υπάρχουν, ωστόσο, σελίδες που απαιτούν πολύ περισσότερο χρόνο και ίσως αυτό να αποτελεί για εσάς πρόβλημα.

Διαθέσιμες προσφορές

Το περιβάλλον του online αθλητικού στοιχήματος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Στην Ελλάδα υπεύθυνη για αυτή τη διαδικασία είναι η Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων ή αλλιώς ΕΕΕΠ που είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε τέτοια ζητήματα. Οι ιστοσελίδες που εξασφαλίζουν άδεια λειτουργίας έχουν να ανταγωνιστούν τις υπόλοιπες. Μέσα σε αυτό τον ανταγωνισμό προσφέρουν στους παίκτες διαφορές προωθητικές ενέργειες.
Με αυτές τις προσφορές μπορεί κανείς να παίξει με περισσότερα χρήματα και για μεγαλύτερη διάρκεια παιχνιδιού. Σε πολλές περιπτώσεις αυτό έχει επίπτωση στις πιθανότητες επιτυχίας του, που αυξάνονται σημαντικά. Δεν είναι όμως όλες οι προσφορές ίδιες. Υπάρχουν κάποιες φορές και αρκετές “παγίδες”, για αυτό οι πιο αξιόπιστες ιστοσελίδες στοιχήματος είναι αυτές που προσφέρουν ουσιαστικά καλές και τίμιες προσφορές προς τους παίκτες.

Το τμήμα εξυπηρέτησης των πελατών

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις για τις οποίες ενδεχομένως να θέλετε να έρθετε σε επαφή με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της στοιχηματικής ιστοσελίδας. Προκύπτουν τεχνικά προβλήματα στις σελίδες, ίσως να έχετε κάποια απορία, να έχει προκύψει καθυστέρηση σε κάποια πληρωμή ή οτιδήποτε άλλο. Παράγοντας αξιοπιστίας αποτελεί τόσο το ωράριο λειτουργίας του Τμήματος εξυπηρέτησης πελατών, όσο και τα διαθέσιμα μέσα επικοινωνίας, αλλά και οι καθυστερήσεις στη λήψη απαντήσεων στα αιτήματα σας. Θέλετε να έχετε γρήγορη και εύκολη επικοινωνία, με σαφείς απαντήσεις και χωρίς καθυστερήσεις στην αναμονή με τις ώρες.

Λειτουργικό περιβάλλον

Σε κάθε περίπτωση επιθυμείτε να έχετε μία ευχάριστη εμπειρία αναζητώντας και επιλέγοντας τις στοιχηματικές επιλογές σας, όποτε το θελήσετε. Συνεπώς η πρόσβαση στον ιστότοπο θα πρέπει να είναι ευχάριστη υπόθεση και αυτό σημαίνει πως τα πάντα θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα και να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στη μετάβαση από σελίδα σε σελίδα ή άσχημα ταξινομημένο υλικό. Λόγω τέτοιων συνθηκών η όλη εμπειρία μπορεί να αποβεί κουραστική ακόμα και προβληματική, από τη στιγμή που είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν και τεχνικά προβλήματα.
Φανταστείτε να μην μπορείτε να παίξετε την αγαπημένη σας επιλογή στο live στοίχημα τη στιγμή που θέλετε ή να εμφανίζονται σφάλματα εκεί που δεν θα έπρεπε και σε λειτουργίες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Στην ίδια κατηγορία συμπεριλαμβάνεται και εμπειρία χρήσης του ιστότοπου από φορητές συσκευές για κινητά. Επιθυμητό είναι η εμπειρία να είναι καλή και από σταθερό υπολογιστή ή λάπτοπ, αλλά και από φορητές συσκευές.

Κάντε τη σωστή επιλογή

Ευτυχώς ή δυστυχώς, οι επιλογές που έχει κανείς στη διάθεσή του για αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα είναι αρκετά περιορισμένες. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές από σελίδα σε σελίδα, ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες. Καλό είναι να λαμβάνετε υπόψη σας τους παραπάνω αντικειμενικούς παράγοντες όταν επιθυμείτε να επιλέξετε μία νέα ιστοσελίδα αθλητικού στοιχήματος για να παίξετε. Μία αξιόπιστη επιλογή θα είναι πάντα προς το συμφέρον σας σε πολλαπλό επίπεδο.

Όλη η επικαιρότητα