Προγνωστικά

Κύπελλο Ελλάδας: Κλείνουν τα εισιτήρια για τα ημιτελικά

Με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα ο αγώνας ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα»
Ακούστε το άρθρο

Τα παιχνίδια των Κυπέλλων κυριαρχούν στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα στα μέσα της εβδομάδας.

Στο Κύπελλο Ελλάδας διεξάγονται οι αγώνες ρεβάνς της προημιτελικής φάσης, που είχαν αναβληθεί πριν από δύο εβδομάδες λόγω της κακοκαιρίας.

Η Λαμία απέκλεισε τον Άρη και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά, όπου αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Στον πρώτο αγώνα οι «πράσινοι» κέρδισαν με 4-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας στη «Λεωφόρο» και αύριο θέλουν να «σφραγίσουν» το εισιτήριο.

Η πρόκριση είναι ανοιχτή στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, μετά την ισοπαλία με 0-0 που έφεραν στην πρώτη αναμέτρησή τους στην Τούμπα.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο Καραϊσκάκη τον Παναιτωλικό και για να περάσει στα ημιτελικά πρέπει να ανατρέψει το 2-1 με το οποίο ηττήθηκε στο Αγρίνιο.

Δύο ντέρμπι στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας

Στο Κύπελλο Ιταλίας διεξάγονται οι 4 νοκ άουτ προημιτελικοί, με τα βλέμματα στραμμένα στα 2 ντέρμπι Ίντερ-Ρόμα και Μίλαν-Λάτσιο.

Νοκ άουτ είναι και οι προημιτελικοί στο Κύπελλο Γαλλίας, ενώ στο Κύπελλο Ισπανίας γίνονται οι 2 πρώτοι ημιτελικοί, Βαγιεκάνο-Μπέτις και Αθλέτικ Μπιλμπάο-Βαλένθια. Στην Premier League διεξάγεται εμβόλιμη αγωνιστική με σπουδαίες αναμετρήσεις.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλα τα ματς των Κυπέλλων Ελλάδας, Ιταλίας, Ισπανίας και Γαλλίας, καθώς και για τα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο αγώνας ΑΕΚ-ΠΑΟΚ έχει ενισχυμένες αποδόσεις στο Πάμε Στοίχημα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

 

Ειδικά στοιχήματα για την πρόκριση και τη μέθοδο πρόκρισης

Πολλά είναι τα ειδικά στοιχήματα, στα οποία μπορούν να ποντάρουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, στα παιχνίδια ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-Παναιτωλικός.

Ανάμεσα στις επιλογές που προσφέρονται είναι και αυτές για την ομάδα που θα προκριθεί, τη μέθοδο πρόκρισης (κανονική διάρκεια, παράταση, πέναλτι) το σύνολο των κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, το τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal.

Cash Out οποιαδήποτε στιγμή μέσω της εφαρμογής Opapp

 

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν μέσω της εφαρμογής Opapp να δημιουργούν εύκολα και γρήγορα το δελτίο τους, να σκανάρουν τα αποδεικτικά και να κάνουν Cash Out οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και σε virtual αγώνες, στο Ποδόσφαιρο, το Πρωτάθλημα και το Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες στοιχηματικές φάσεις και προωθητικές ενέργειες όπως το Παρά 1 στο VIRTUAL SPORTS ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Όλη η επικαιρότητα