Κόσμος Περίεργα

Μελβούρνη: Έκλεψαν ανθρώπινα οστά από τάφους – «Ίσως για σατανιστικές τελετές»

Η αστυνομία ενίσχυσε τη φύλαξη του νεκροταφείου, προτρέποντας τους πολίτες να καταγγείλουν τυχόν ύποπτη δραστηριότητα. 
Ακούστε το άρθρο

Η αστυνομία στην Αυστραλία διερευνά την πιθανότητα να συνδέεται με «σατανιστικές τελετές» η κλοπή ανθρώπινων οστών από νεκροταφείο, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο 7 News, οι αστυνομικοί ανέφεραν πως στο κοιμητήριο τής Μελβούρνης εντοπίστηκαν λογής αντικείμενα, μεταξύ των οποίων ένας εσταυρωμένος, κεριά και γράμματα στο Σατανά.
Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε τη νύχτα από την περασμένη Πέμπτη προς Παρασκευή, επιβεβαίωσε η αστυνομία της Βικτόρια σε ανακοίνωσή της. Σύμφωνα με αυτήν, άγνωστοι βεβήλωσαν τάφο, αφαιρώντας από εκεί ανθρώπινα οστά. Το δεύτερο συμβάν σημειώθηκε στο ίδιο νεκροταφείο τρεις ημέρες αργότερα.
«Οι ντετέκτιβ διερεύνησαν τα δύο περιστατικά και τώρα ερευνούν το αν συνδέονται μεταξύ τους. Τα ανθρώπινα οστά είναι στο μικροσκόπιο. Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο για τις οικογένειες» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο επιθεωρητής Μπεν Τζάρμαν.
Όπως είπε ο ίδιος «πρόκειται για εξαιρετικά σπάνιο συμβάν, δεν γνωρίζουμε ποιο άτομο έχει κίνητρο να κάνει κάτι τέτοιο».
Η αστυνομία ενίσχυσε τη φύλαξη του νεκροταφείου, προτρέποντας τους πολίτες να καταγγείλουν τυχόν ύποπτη δραστηριότητα.
Πηγή:Lifo

Όλη η επικαιρότητα