DUST + CREAM

Στοιχεία Εταιρείας

Dust + Cream


Λετρίνων 1 (Πλ.Ιατρίδη), Πύργος


Επικοινωνία

  • 2621 400070

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα -
Τρίτη -
Τετάρτη -
Πέμπτη -
Παρασκευή -
Σάββατο -
Κυριακή -

Λοιπά Στοιχεία

info@dustandcream.gr

Ιστοσελίδα

Χάρτης

Σχετικά

Τα καταστήματα Dust + Cream “beauty products and more”, είναι μια νέα ελληνική αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών που ξεκίνησε το 2012. Σήμερα αναπτύσεται με γοργούς ρυθμούς σε όλη την ελληνική επικράτεια και διαθέτει 57 καταστήματα.Τα καταστήματα μας βρίσκονται σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Άργος, Βέροια, Βόλος, Γιαννιτσά, Δράμα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καλλικράτεια Χαλκιδικής, Καρδίτσα, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Λάρισα, Ναύπλιο, Νέα Μουδανιά, Πάτρα, Πειραιά, Πύργο, Ρέθυμνο, Ρόδο, Σάμο, Σέρρες, Σύρο. Τρίκαλα, Τρίπολη, Φλώρινα, Χανιά και Χίο και αυξάνονται με γοργό ρυθμό.

Το concept των καταστημάτων, που αριθμεί μια γκάμα άνω των 5.000 κωδικών σε προϊόντα μακιγιάζ, αρώματα, κρέμες, καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας είναι να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές που είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εποχής αλλά και στις επιθυμίες της σύγχρονης γυναίκας.

H εταιρεία Creamteam ΑΒΕΕ που είναι κύριος του σήματος “Dust+Cream” διαθέτει μονάδα καλλυντικών (μακιγιάζ και κρεμικών) με έδρα τη Θεσσαλονίκη και τροφοδοτεί απευθείας την αλυσίδα καταστημάτων , χωρίς ενδιαμέσους, πετυχαίνοντας χαμηλά κόστη σε όλα της τα είδη, ενώ αυξάνει το κέρδος του franchisee. Οι μάρκες που παράγει η μονάδα μας είναι η BEAUTYLINE, DUST +CREAM, HAPPY, KISS-KISS, NAIAD, IASIS, κ.α. Τα προϊόντα παραγωγής της είναι επιστημονικώς ελεγμένα και εγγυημένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ε.Ο.Φ., ενώ παράλληλα τον Σεπτέμβρη του 2014 η εταιρία έλαβε την πιστοποίηση Συστήματος Ορθής Παρασκευαστικής Πρακτικής κατά ISO 22716:2007, για την παραγωγή και αποθήκευση καλλυντικών προϊόντων, από την TUV AUSTRIA HELLAS.

Η φιλοσοφία ανάπτυξης των καταστημάτων DUST + CREAM “beauty products and more”στηρίζεται στην μέθοδο του Franchise. Μέσω της μεθόδου αυτής, επιτυγχάνουμε γρήγορη ανάπτυξη ενώ διασφαλίζουμε το κεφάλαιο του επενδυτή μας εξασφαλίζοντας του γρήγορη απόδοση .Η γκάμα των 5.000 κωδικών σε προϊόντα μακιγιάζ, αρώματα, κρέμες, καλλυντικά και είδη προσωπικής περιποίησης εμπλουτίζεται συνεχώς με νέους κωδικούς που σχεδιάστηκαν για τις ανάγκες της σύγχρονης Ελληνίδας.

Στο μοντέρνο και άνετο περιβάλλον των DUST + CREAM “beauty products and more” κάθε γυναίκα βιώνει τη μοναδική εμπειρία της άψογης εξυπηρέτησης από το εκπαιδευμένο προσωπικό, ενώ ταυτόχρονα, παίρνει πολύτιμες συμβουλές για το μακιγιάζ της.

Οι εκατοντάδες καθημερινοί πελάτες, είναι η απόδειξη της εμπιστοσύνης των καταναλωτών στα καταστήματα DUST + CREAM “beauty products and more”.

Παράλληλα, η σταθερή ποιότητα των προϊόντων και οι χαμηλές τιμές ενισχύουν την υψηλή επισκεψιμότητα στα καταστήματα της αλυσίδας.

Εκτός από τα προϊόντα ελληνικής παραγωγής, στην αλυσίδα καταστημάτων διατίθενται προϊόντα μακιγιάζ μεγάλων εμπορικών οίκων του εξωτερικού όπως:

  1.  Bell, εταιρία με δραστηριότητα στο χώρο των καλλυντικών πάνω από 30 χρόνια
  2.  UMA, γερμανική εταιρία με μεγάλη γκάμα προϊόντων άριστης ποιότητας
  3.  ΜΙΥΟ, εταιρία με εξαιρετικής ποιότητας καλλυντικά
  4.  LOVELY, εταιρία που συνδυάζει ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές
  5.  PIERRE RENE PROFESIONAL, εταιρία με προϊόντα που εγγυώνται επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Όλη η επικαιρότητα