ΘΗΛΥΖΑΣ: Εγκατάσταση-Επισκευή-Συντήρηση Ανελκυστήρων

Στοιχεία Εταιρείας

ΘΗΛΥΖΑΣ: Εγκατάσταση-Επισκευή-Συντήρηση Ανελκυστήρων


Αγίου Γεωργίου 38, Πυργος


Επικοινωνία

  • 26210 27340
  • 697 4732769

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα 08:00-17:00
Τρίτη 08:00-17:00
Τετάρτη 08:00-17:00
Πέμπτη 08:00-17:00
Παρασκευή 08:00-17:00
Σάββατο 08:00-17:00
Κυριακή Κλειστά

Λοιπά Στοιχεία

thilyzas@gmail.com

Ιστοσελίδα

Χάρτης

Σχετικά

Η εταιρεία Θήλυζας δραστηριοποιείται εδώ και 45 συνεχόμενα έτη στον τομέα της μελέτης, εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης ανελκυστήρων. Η συνέπεια , η τεχνογνωσία και η μεγάλη εμπειρία μας στο χώρο, εγγυώνται την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα των κατασκευών μας τόσο από αισθητικής όσο και από λειτουργικής άποψης.

Η άριστη συνεργασία της με κορυφαίες εταιρείες κατασκευής όσον αφορά στην προμήθεια υλικών ανελκυστήρων, αποτελεί μια ακόμα εγγύηση για την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της. Στην εταιρεία “Θήλυζας Ανελκυστήρες” έχουμε ως στόχο να δημιουργούμε για τον κάθε μας πελάτη ξεχωριστά, μοναδικά έργα, καθώς ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους βρίσκουμε την καλύτερη δυνατή λύση πάντα με υψηλών προδιαγραφών αποτέλεσμα, είτε αφορά μονοκατοικία, πολυκατοικία ή επαγγελματικό χώρο.

Η τοποθέτηση (εγκατάσταση) γίνεται πάντα από κατάλληλα εκπαιδευμένο συνεργείο της εταιρείας μας για να είστε πάντα σίγουροι για την ασφαλή λειτουργία του ανελκυστήρα σας. Αναλαμβάνουμε την πλήρη οργάνωση και προγραμματισμό της εγκατάστασης για την
έγκαιρη εξυπηρέτηση των αναγκών του έργου.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών εγκατάστασης διενεργείται έλεγχος και τεχνική επιθεώρηση για την επιβεβαίωση και πιστοποίηση της ορθής λειτουργίας και εφαρμογής του ανελκυστήρα.

Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας “Θήλυζας Ανελκυστήρες” θα δημιουργήσει για εσάς έναν ανελκυστήρα με εγγυημένο αποτέλεσμα, όπου θα σας μετακινεί με απόλυτη ασφάλεια.

Η ασφάλεια των επιβατών αποτελεί το κύριο μέλημά μας. Για το λόγο αυτό η συν-
τήρηση του ανελκυστήρα είναι απαραίτητη για:

  • την διασφάλιση της σωστής και αδιάλειπτης λειτουργίας,
  • την έγκαιρη διάγνωση και αποτροπή πιθανών βλαβών,
  • την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων,

αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής τόσο των εξαρτημάτων όσο και του ανελκυ-
στήρα.

Με την πολυετή εμπειρία που διαθέτουμε και με την εκλογή των κατάλληλων υλικοτεχνικών υποδομών, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αφορούν την αρχική μελέτη οποιουδήποτε συστήματος οριζόντιας ή κάθετης μεταφοράς, την εγκατάσταση και την απαραίτητη μετέπειτα τεχνική υποστήριξη.

Το τεχνικό προσωπικό και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας έχουν οργανωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να είμαστε κοντά σας γρήγορα και αποτελεσματικά, κάθε φορά που μας έχετε ανάγκη. Επιπλέον, η χρήση προγράμματος ERP μας βοηθά να καταγράφουμε στα αρχεία μας επισκέψεις, βλάβες, επισκευές και αλλαγές ανταλλακτικών, διατηρώντας ιστορικό για κάθε ανελκυστήρα ξεχωριστά, κάνοντας ευκολότερη την ενημέρωση σας για οτιδήποτε χρειάζεστε

Μέγιστη απόδοση και ασφάλεια

Με στόχο πάντα την ασφάλεια των επιβατών, αλλά και την ομαλή λειτουργία, η εταιρεία μας προσφέρει προγράμματα συντήρησης ανελκυστήρων σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας ξεχωριστά.

Το τμήμα των τεχνικών μας θα φροντίσει κάθε εξάρτημα του ανελκυστήρα σας να λειτουργεί ομαλά. Η άρτια γνώση τους και η εξειδίκευση τους, είναι αυτά που κάνουν την διαφορά. Κύριο μέλημά μας είναι η ασφαλής λειτουργία του ανελκυστήρα.

Η συντήρηση του ανελκυστήρα σας εκτελείται συστηματικά κάθε 30 ημέρες από έμπειρο συνεργείο της εταιρίας μας για την άμεση και έγκαιρη διάγνωση και επισκευή του.

Σε κάθε επίσκεψη γίνεται ολοκληρωμένος έλεγχος του ανελκυστήρα σας.

Νέα ευρωπαϊκή οδηγία

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή οδηγία 2014/33/ΕΕ τίθεται σε λειτουργία η εφαρμογή του νέου πρότυπου ΕΝ81.20 που αφορά την εγκατάσταση νέων ανελκυστήρων. Πιο συγκεκριμένα, από 01/09/2017 όλοι οι νέοι ανελκυστήρες που θα εγκαθίστανται σε παλαιό ή σε νέο κτήριο, θα πρέπει να είναι σύμφωνοι με το νέο πρότυπο.

Το νέο πρότυπο για την εγκατάσταση ανελκυστήρα ΕΝ81.20, συμπληρώνει τυχόν κενά της προηγούμενης νομοθεσίας ΕΝ81.2 και προσθέτει νέα μέτρα που αφορούν την ασφάλεια του χρήστη και του συντηρητή κατά την χρήση/συντήρηση του ανελκυστήρα.

Συστήματα ανύψωσης καθίσματος

Το σύστημα ανύψωσης καθίσματος για τις σκάλες ΑΜΕΑ έχει σχεδιασθεί ειδικά για άτομα όλων των ηλικιών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ανάβασης σε σκάλες.

Τα συστήματα ανύψωσης καθίσματος (ανυψωτικές καρέκλες) μπορούν να εγκατασταθούν σε κάθε σκάλα, τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους, καθώς κατασκευάζονται αποκλειστικά για το χώρο για τον οποίο προορίζονται.

Τοποθετούνται σε κατοικίες με ευθεία κλιμακοστάσια ή όπου είναι απαραίτητη η κυκλική διαδρομή.

Τα Συστήματα Ανύψωσης καθίσματος διατίθενται σε διαφορετικούς τύπους και καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε χρήστη και την ιδιαιτερότητα της κάθε κατοικίας.

Πλεονεκτήματα:

  • Απόλυτα ελεγχόμενη λειτουργία με επαναφορτιζόμενη μπαταρία
  • Σχεδιασμός για τη μέγιστη ασφάλεια και άνεση
  • Αισθητική που προσαρμόζεται στο χώρο σας
  • Ελάχιστος απαιτούμενος χώρος εγκατάστασης
  • Εύκολη & γρήγορη τοποθέτηση
  • Ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης
  • Αναδιπλούμενο κάθισμα για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου
  • Περιστρεφόμενο, ανατομικό κάθισμα
  • Δυνατότητα για πολλές στάσεις
  • Χειρισμός μέσω χειριστηρίου στο υποβραχιόνιο ή τηλεχειριστηρίου
  • Στάθμευση εκτός κλιμακοστασίου
  • Διαδρομή σε περισσότερους από έναν ορόφους
  • Πιστοποίηση με σήμανση CE και Πιστοποιητικό Εξέτασης Τύπου

Όλη η επικαιρότητα