Αθλητισμός

«Οφείλουμε εμείς οι αγνοί φίλαθλοι να τους συγχαρούμε και να τονώσουμε το ηθικό τους»

«Μπράβο, λοιπόν στα παιδιά της ομάδας, στα κουράγια τους και το πείσμα τους»
Ακούστε το άρθρο

Οι «φίλοι» του Αστέρα Αμαλιάδας εκφράζουν τις σκέψεις τους και δίνουν μήνυμα αισιοδοξίας για τη συνέχεια, δίνοντας παράλληλα Συγχαρητήρια στο νέο αίμα.

«Μέσα στη δίνη των προβλημάτων που βιώνει η ομάδα μας και παρ’ όλες τις δυσκολίες και τις αποχωρήσεις παικτών και προπονητών οφείλουμε να συγχαρούμε, όλοι εμείς οι λίγοι, αλλά πιστοί φίλαθλοι του Αστέρα, τους εναπομείναντες στην ομάδα που παλεύουν, παρά τις αντιξοότητες και τα οικονομικά προβλήματα.
Πολλά μπράβο αξίζουν στους μικρούς, πρώτα απ’ όλα παίκτες μας -παιδιά της Ακαδημίας- που μπήκαν στα βαθιά και προσπαθούν να κρατήσουν την ομάδα, όσο ψηλότερα μπορούν. Μπράβο και στον κόουτς-γυμναστή Κώστα Νιπεργιάλη για το ήθος και την ηρωική του προσπάθεια.
Αν μετρηθούν οι αποχωρήσεις, εύκολα γίνεται κατανοητό, τι πραγματικά αξίζουν όλοι αυτοί που παλεύουν. Γιατί η φανέλα της ομάδας δεν είναι απλά βαριά… αλλά ασήκωτη. Έφυγαν οι Γκρίλλας, Μπάρκας, Βασιλικόπουλος, Χατζηγιάννης, Καμαρινός, Δαλαβούρας, Λαμπρόπουλος, Κυριαζής, Ανδρ. Αντωνόπουλος, σταμάτησαν λόγω
προβλημάτων οι Τζ. Χοτζάι και Γεωργόπουλος και πάλι η ομάδα δεν χάθηκε, όπως θα χάνονταν άλλες ομάδες της σειράς.
Στο κύπελλο, μέσα στο Επιτάλιο, πέρασε 2-0 από τον Αλφειό, χωρίς και τους Γαλάνη, Μπογονικολό, Παπαπέτρου, χωρίς τους ‘‘καλούς’’ μικρούς που έπαιζαν με τις Μικτές Ηλείας την ίδια μέρα, αποδεικνύοντας το ‘‘μέταλλο’’ του Αστέρα. Κι ας μην αγνοούμε ότι ο Αλφειός είναι από τις πολύ καλές ομάδες της Α1, με καλή έδρα, που πολύ δύσκολα καταβάλλεται, αν δούμε τα αποτελέσματά του.
Μπράβο, λοιπόν στα παιδιά της ομάδας, στα κουράγια τους και το πείσμα τους. Οφείλουμε εμείς οι αγνοί φίλαθλοι να τους συγχαρούμε και να τονώσουμε το ηθικό τους».

Όλη η επικαιρότητα