Ηλεία

Τάκης Αντωνακόπουλος: «Ανεπιθύμητος ο Δούκας»

«Ξεπέρασαν κάθε όριο απρέπειας και προσβολής νεκρών και καταστάσεων»
Ακούστε το άρθρο

Άμεση ήταν η απάντηση του δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου προς τον δήμαρχο Σπάρτης και πρώην υφυπουργό Οικονομικών Πέτρο Δούκα, για τις κυνικές τους δηλώσεις σχετικά με τις αποζημιώσεις των φονικών πυρκαγιών της Ηλείας το 2007.

Μάλιστα ο δήμαρχος Σπάρτης αποτελεί πλέον «Persona non grata» για την πόλη του Πύργου, σύμφωνα με το όσα ανέφερε σε ανάρτησή του ο κ. Αντωνακόπουλος. «Ανεπιθύμητος στην Ηλεία ο δήμαρχος Σπάρτης, μετά τα όσα είπε χλευάζοντας τους
Ηλείους και προσβάλλοντας βάναυσα τα θύματα των φονικών πυρκαγιών του 2007 στην Ηλεία. Ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Γιάννης Λυμπέρης πρέπει να σταματήσει κάθε συνεργασία με τον δήμαρχο Σπάρτης και να σταματήσει κάθε μεταφορά στερεών απορριμμάτων στην Τριανταφυλλιά».
Παράλληλα ο Δήμαρχος σημείωσε: «Ξεπέρασαν κάθε όριο απρέπειας και προσβολής νεκρών και καταστάσεων. Αυτοί οι… μεγαλοσχήμονες, γαλαζοαίματοι, άνθρωποι του συστήματος καταλαβαίνεις πόσο ανύπαρκτο ήθος έχουν και πόσο… χοντρόπετσοι είναι… Ας τα δει ο λαός… » σημείωσε ο κ. Αντωνακόπουλος που προανήγγειλε την προσφυγή του στη δικαιοσύνη «…γιατί εδώ έχουν ειπωθεί πράγματα, είπαν πως ήρθαν και μοίραζαν τσάντες με λεφτά… είναι αδίκημα αυτό… με τι λεφτά μαύρα; εξαγόραζαν ψήφους;» προσέθεσε μεταξύ πολλών άλλων.
Δείτε βίντεο:

Όλη η επικαιρότητα