ΕΠΣ Ηλείας

Πανηλειακός: Ανακοίνωσε και επίσημα τον Γκρίλλα!

Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον 28χρονο (γεν. 23/3/1993) ποδοσφαιριστή, Σπύρο Γκρίλλα.
Ακούστε το άρθρο

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει τη συμφωνία με τον 28χρονο (γεν. 23/3/1993) ποδοσφαιριστή, Σπύρο Γκρίλλα, ο οποίος εντάσσεται στην ομάδα μας ενόψει της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Ο πολυσύνθετος Ηλείος μέσος, ο οποίος ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στον Αστέρα Αμαλιάδας αγωνιζόμενος σε 6 παιχνίδια του 2ου Ομίλου της Α1 DUOMO-MONK, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα στην Κυριακάτικη αναμέτρηση απέναντι στον Αλφειό Επιταλίου, επιστρέφοντας έτσι στον Πανηλειακό ύστερα από 9 χρόνια και την αγωνιστική περίοδο 2012-13 για να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας στην προσπάθειά της για επάνοδο στη Γ’ Εθνική. Ο ικανότατος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Αστέρα Αμαλιάδας φτάνοντας μέχρι και την πρώτη ομάδα, με την οποία κατέκτησε τον τίτλο της Α1 Ε.Π.Σ. Ηλείας αγωνιζόμενος σε ηλικία 17 ετών στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.
Το καλοκαίρι του 2012 ο ταλαντούχος χαφ πραγματοποίησε το μεγάλο βήμα εντασσόμενος στην ομάδα μας και αγωνιζόμενος υπό τις οδηγίες του Στέλιου Γιαννακόπουλου στο πρωτάθλημα της Football League 2. Την επόμενη σεζόν μετακόμισε στη Δόξα Πενταλόφου, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2014-15 αγωνίστηκε στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας με την ομάδα του Ιάσονα Αυγής.
Το καλοκαίρι του 2015 ο Αμαλιαδίτης ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην Ηλεία και τη γενέτειρά του καταγράφοντας συνολικά 27 συμμετοχές (1 γκολ) σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ε.Π.Σ. Ηλείας με τη φανέλα του Αστέρα Αμαλιάδας. Την επόμενη σεζόν μετακινήθηκε στη Νίκη Τραγανού πραγματοποιώντας 22 συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία της Ηλείας, ενώ κατά τη διετία 2017-2019 φόρεσε τη φανέλα του Ενιπέα Λαντζοΐου καταγράφοντας συνολικά 49 συμμετοχές και 1 γκολ. Ακολούθως μετακόμισε στον Ξενοφώντα Κρεστένων όπου πραγματοποίησε 8 συμμετοχές κατά το πρώτο ήμισυ της περιόδου 2019-20, ενώ στα μέσα της σεζόν επέστρεψε και πάλι στη Νίκη Τραγανού καταγράφοντας επίσης 8 συμμετοχές.
Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο ο 28χρονος μέσος αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος του Αίαντα Γαστούνης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αγωνιζόμενος στους 11 εκ των 12 αγώνων της σεζόν και πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Ανδριόπουλου.
Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Σπύρο στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία, χαρές και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα».

Όλη η επικαιρότητα