Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Έχει µπροστά του 9 «τελικούς»!

Ο ΠΑΟ Βάρδας, έχει 17 βαθμούς.
Ακούστε το άρθρο

Με βάση τα αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής, η ζώνη της παραμονής στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής, ίσως πάει στους 31- 34 βαθμούς.

Και φυσικά τα πράγματα για τον ΠΑΟΒ δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο. Πλέον, με την αναπάντεχη ήττα στο Αίγιο, έκανε τη ζωή του δύσκολη.
Ο ΠΑΟ Βάρδας, έχει 17 βαθμούς, τρεις κάτω από τη ζώνη, έχοντας πάρει ήδη το τρίποντο με τον Αμβρακικό και σήμερα Τετάρτη που διεξάγεται η 17η αγωνιστική έχει ρεπό, κάτι που σημαίνει ότι θα βρεθεί 6 βαθμούς κάτω από τη ζώνη, εφόσον ο Αίας, που είναι στην προνομιούχο 7η θέση, θα πάρει άκοπα τους 3 πόντους από το ματς με τον Αμβρακικό, και θα πάει στους 23 βαθμούς. Από κει και πέρα, θα απομένουν 9 αγωνιστικές, όπου ο ΠΑΟΒ θα δώσει 4 ματς εντός, με Αναγέννηση Άρτας, Διαβολίτσι, Αίαντα και Ναυπακτιακό και 5 εκτός με Παναγρινιακό (Κυριακή), Αχέροντα Καναλακίου, Εθνικό Σκουλικάδου, Τηλυκράτη και Διαγόρα Βραχνεΐκων.
Ο ΠΑΟΒ χρειάζεται πλέον να κάνει το 4 στα 4 εντός, και να φέρει ένα ή δύο διπλά (το πιο πιθανό) στα 5 εκτός έδρας ματς.
Ξεκινώντας από την ερχόμενη Κυριακή στο Αγρίνιο επί του Παναγρινιακού που πλέον μπήκε και αυτός στο κόλπο της παραμονής. Αποστολή πολύ δύσκολη, όχι όμως και ακατόρθωτη για την ομάδα του Χρήστου Παρασκευόπουλου.

Όλη η επικαιρότητα