Β. Κικίλιας: Χρέος μας να γίνει το Ναυάγιο Ζακύνθου βιώσιμο τουριστικό προϊόν πολύ υψηλής ποιότητας

Να καταθέσουν άμεσα τις προτάσεις τους για την επίλυση του χρόνιου προβλήματος του Ναυαγίου, καθώς και σχετικές εκθέσεις ή μελέτες που έχουν γίνει.

Το πρώτο «πράσινο» πάρκινγκ στην Ελλάδα

Aπό την θεωρία της «πράσινης» φιλοσοφίας μέχρι την επιτυχημένη εφαρμογή, η διαδρομή είναι συνήθως μακρινή, αλλά, αν υπάρχει τεχνογνωσία και όραμα ακόμη και οι χώροι στάθμευσης μπορούν να δυναμώσουν θετικά τον ρόλο τους στην βιώσιμη κινητικότητα στις πόλεις.

Διαδικτυακή σύσκεψη για την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ ΠΔΕ και Φορέα Διαχείρισης Υγροτόπων Κοτυχίου-Στροφυλιάς

Ένα έργο που είχε «βαλτώσει» για παραπάνω από μια δεκαετία, ενεργοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας .

Οι μεγάλες ποσότητες περιττωμάτων σκύλων βλάπτουν τη φύση, σύμφωνα με νέα έρευνα

Τα περιττώματα και τα ούρα των σκύλων απορρίπτονται σε φυσικά καταφύγια σε τέτοιες ποσότητες ώστε είναι πιθανό να βλάπτουν την άγρια φύση, σύμφωνα με νέα έρευνα

Ναύπλιο: Μαγευτικές εικόνες από χιλιάδες ψαρόνια στον χειμωνιάτικο ουρανό (βίντεο)

Τα ψαρόνια συνηθίζουν να συναθροίζονται, σχηματίζοντας διάφορα μοτίβα, όταν νιώθουν ότι απειλούνται από αρπακτικά αλλά και το απόγευμα πριν κουρνιάσουν για να ζεσταθούν και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους

Η Νορβηγία απαγόρευσε την εκτροφή μπουλντόγκ και Κάβαλιερ Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ

Η Νορβηγία απαγόρευσε την εκτροφή Αγγλικών Μπουλντόγκ και Κάβαλιερ Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ σε μια απόφαση-ορόσημο, επικαλούμενη έμφυτα προβλήματα υγείας στις συγκεκριμένες ράτσες.

«Σώστε το Κοτύχι!»

Στην επιστολή τους κάνουν λόγο για διάβρωση και εκτεταμένη καταστροφή της λουρονησίδας που διαχωρίζει τη λιμνοθάλασσα από την ανοιχτή θάλασσα.

Υποβλήθηκε στην UNESCO η υποψηφιότητα του Ζαγορίου ως πολιτιστικό τοπίο

«Εξέχουσα οικουμενική αξία του πολιτιστικού τοπίου του Ζαγορίου, εκτενείς αναφορές για τη βιοποικιλότητα, την πανίδα και τη χλωρίδα του τόπου, το ξεχωριστό φυσικό περιβάλλον με τα ποτάμια, τη χαράδρα του Βίκου, τους ιδιαίτερους γεωλογικούς σχηματισμούς»

Προτάσεις Ο.Ε.ΕΣ.Π. για τη μείωση του ενεργειακού κόστους των επιχειρήσεων

Επιστολή απέστειλε η ομοσπονδία εμπορίου και επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (ΟΕΕΣΠ) στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα και τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Διχάζουν οι σεισμικές έρευνες στον Κυπαρισσιακό

«Έχουν ληφθεί μέτρα για τη διαφύλαξη αυτής της οικολογικά ευαίσθητης περιοχής και των θαλάσσιων ειδών», ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.

Παρίσι: Ένα συγκλονιστικό έργο τέχνης με πάγο που λιώνει, για την κλιματική αλλαγή

Πρόκειται για ένα installation που υπονοεί ότι ολόκληρο το πολυκατάστημα βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και η κύρια εγκατάσταση προσομοιάζει το υποθαλάσσιο μέρος δύο τεράστιων παγόβουνων, τα οποία κρέμονται από τον ουρανό του αίθριου.

Όλη η επικαιρότητα