Αχαϊα

«Σας έχω θυμώσει γιατί αφήσατε την αγκαλιά μου άδεια»: Η συγκλονιστική ανάρτηση της μάνας που έχασε τα τρία παιδιά της στην Πάτρα

«Για μένα δε φύγατε και δε θα φύγετε ποτέ»: Η ανάρτηση της τραγικής μάνας λίγες μόνο ώρες μετά τον αποχαιρετισμό του τρίτου της παιδιού.
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονίζει η ανάρτηση της μητέρας η οποία σε διάστημα τριών ετών έχασε και τα τρία της κορίτσια στην Πάτρα.

Το τελευταίο αντίο, το είπε στο κοριτσάκι της, με ροζ μπαλόνια, αλλά και με μια ανάρτηση που ραγίζει καρδιές.
Η ανάρτηση της:
«Σας γέννησα, σας έδωσα ζωή!! Όμως σας έχω θυμώσει γιατί αφήσατε την αγκαλιά μου άδεια!!
Ήσουν το στήριγμα μου, ο λόγος που γελούσα,ο λόγος που έπαιρνα δύναμη να συνεχίσω!!
Ήσουν μαχητρια μέχρι τελευταία στιγμή γελούσες, μας κοιταγες χωρίς να μπορείς να μιλήσεις και μας έλεγαν τα μάτια σου συνεχίστε εγώ είμαι εδω παλεύω!!
Καλό ταξίδι μιτσιμπονακι μου!!
Καλή αντάμωση με τις αδερφούλες σου!!
Για μένα δε φύγατε και δε θα φύγετε ποτέ!!!
Σ αγαπάω και τις τρεις τζωρτζινα»

Ανείπωτη τραγωδία

To δράμα της οικογένειας που έχασε και τα τρία παιδιά της, μέσα σε τρία χρόνια, έχει προκαλέσει πανελλήνια συγκίνηση.
Και τα τρία παιδιά του Μάνου και της Ρούλας Δασκαλάκη «χάθηκαν» ξαφνικά. Ένα χρόνο πριν, τον Μάρτιο, η κόρη τους Ίριδα, μόλις έξι μηνών, «έσβησε» στον ύπνο της.  Δύο χρόνια πριν από αυτή την τραγική απώλεια, το ζευγάρι είχε χάσει την μικρή του Μαλένα σε ηλικία μόλις 3,5 ετών πάλι ξαφνικά, από υπατική ανεπάρκεια, και ενώ έδινε μάχη με την λευχαιμία.
Τον Απρίλιο του 2021, η τρίτη κόρη του ζευγαριού, έδινε κι αυτή μάχη για την ζωή της.  Η Τζωρτζίνα, νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όταν ξαφνικά υπέστη ανακοπή. Οι γιατροί όμως, έδωσαν σκληρή μάχη και κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. Το καλοκαίρι το κορίτσι επέστρεψε γερό, στο σπίτι του.
Όμως η μοίρα έδειξε το χειρότερο πρόσωπο της στην οικογένεια αυτή, αφού το περασμένο Σάββατο, η μικρή Τζωρτζίνα, έφυγε από την ζωή… έγινε κι αυτή ένας άγγελος στον ουρανό, μαζί με τις αδερφές της.

Διαβάστε Επίσης

Όλη η επικαιρότητα