Ψυχαγωγία

Sex Education: Γνωστοί ηθοποιοί θα συμμετάσχουν στον 3ο κύκλο

Ο νέος κύκλος της αγαπημένης σειράς του Netflix αυτή τη στιγμή γυρίζεται και αναμένεται να προβληθεί στις αρχές του 2021.

Το Sex Education είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και ενδιαφέρουσες σειρές του Netflix. Εκατομμύρια τηλεθεατές έχουν δύο τους δύο πρώτους κύκλους και περιμένουν με ανυπομονησία τον τρίτο που, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στα γυρίσματα. Αν δεν προκύψουν προβλήματα στην παραγωγή, λόγω κορονοϊόυ, αναμένεται να προβλήθεί μέσα στους πρώτους μήνες του 2021.

Πρόσφατα, το Netflix ανακοίνωσε μερικά ενδιαφέρονται νέα για τη σειρά. Έτσι, μάθαμε ότι μαζί με τους γνωστούς ήρωες, όπως ο Otis, η Maeve, ο Eric και φυσικά η μητέρα του Otis (Gillian Anderson) καινούριοι χαρακτήρες θα κάνουν την εμφάνισή τους στο νέο κύκλο -τους οποίος μάλιστα θα υποδυθούν γνωστοί ηθοποιοί. Ανάμεσά τους, η Jemima Kirke, που γνωρίσαμε από τη σειρά του ΗΒΟ Girls όπου έπαιζε την παιδική φίλη της Lena Dunham. Στο Sex Education, η Kirke θα υποδυθεί την Hope, μια πρώην μαθήτρια του Moordale που επιστρέφει στο σχολείο αποφασισμένη να του δώσει πίσω την παλιά του αίγλη.

Αλλά και ο Jason Isaac (ο “Lucius Malfoy” από τις ταινίες του Harry Potter) που θα είναι ο Peter Groff, ο επιτυχημένος και εγωιστής μεγάλος αδερφός του πρώην διευθυντής κ. Groff.

Τέλος, η τραγουδίστρια Dua Saleh θα ενταχθεί επίσης στο καστ, στο ρόλο της Cal, μιας νέας μαθήτριας του σχολείου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

new term, new cast 📚 welcome to Moordale @therealjasonisaacs, @doitlikedua and @jemima_jo_kirke

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix UK & Ireland (@netflixuk) στις

via

Όλη η επικαιρότητα