Αχαϊα Πολιτική

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΔΕΕΠ Αχαΐας από τον Μαρινάκη – «Η Ελλάδα αλλάζει επίπεδο!»

Ως γνωστόν, ο Παύλος Μαρινάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα, ενώ είναι εγγονός του αείμνηστου στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας, επί σειρά ετών προέδρου της ΝΟΔΕ και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής, Παύλου Μαρινάκη.
Ακούστε το άρθρο

«Σε μία περίοδο –τη δυσκολότερη για την ανθρωπότητα– αυτή της πανδημίας και της παγκόσμιας πληθωριστικής κρίσης, η Ελλάδα αλλάζει επίπεδο. Μετά από πάρα πολλά χρόνια, μία κυβέρνηση και ένας πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υλοποιεί το προεκλογικό του πρόγραμμα και μάλιστα σε πάρα πολλές εκφάνσεις της πολιτικής και της καθημερινότητας. Το υλοποιεί με ταχύτατους ρυθμούς απ’ ότι είχε υποσχεθεί.»

Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης σε δηλώσεις του χθες στην Πάτρα με αφορμή τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΔΕΕΠ Αχαΐας, όπου στη συνέχεια είχε και συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων στην αχαϊκή πρωτεύουσα και το Αίγιο. Στο πλάι του βρισκόταν ο Γραμματέας Οργανωτικού, Αναπληρωτή Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής και Διευθυντής του γραφείου του προέδρου του κόμματος, Στυλιανός Κονταδάκης, καθώς και οι βουλευτές Αχαΐας Ιάσων Φωτήλας, Χριστίνα Αλεξοπούλου και Άγγελος Τσιγκρής.

Το παρελθόν και οι επισκέψεις πριν τα εγκαίνια

Ως γνωστόν, ο Παύλος Μαρινάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα, ενώ είναι εγγονός του αείμνηστου στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας, επί σειρά ετών προέδρου της ΝΟΔΕ και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής, Παύλου Μαρινάκη.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, πριν την τελετή των εγκαινίων των νέων γραφείων επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, το Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστο Μπούρα.

Τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής

Μετά το πέρας των εγκαινίων, ο κ. Μαρινάκης θέλησε να ευχαριστήσει τους Αχαιούς Βουλευτές και εστίασε στη δύσκολη περίοδο που διανύει η Ελλάδα και φαίνεται να ανακάμπτει σιγά-σιγά και να ανεβαίνει επίπεδο με την υλοποίηση του προεκλογικού προγράμματος.

Θέλησε να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην κυβερνητική πολιτική, αναφέροντας σημαντικούς τομείς στους οποίους έχει υπάρξει βελτίωση. Ειδικότερα είπε: «Φόροι μειώνονται ο ένας μετά τον άλλον, επενδύσεις ξεπαγώνουν, ξεκινούν και υλοποιούνται. Νέες καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίες έρχονται για να δοθούν κυρίως στην νέα γενιά που αδικήθηκε όσο καμιά τα προηγούμενα χρόνια. Η ψηφιακή επανάσταση είναι γεγονός και συνεχίζεται με ακόμα μεγαλύτερους ρυθμούς. Η διεθνής εικόνα της χώρας άλλαξε κι αλλάζει καθημερινά. Στον τομέα της υγείας για πρώτη φορά ενισχύονται τα δημόσια νοσοκομεία μέσα σε μία περίοδο υγειονομικού πολέμου όπως είναι η πανδημία. Στην εκπαίδευση για πρώτη φορά μετά από περισσότερα από δέκα χρόνια έχουμε τόσους πολλούς διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών και γενικότερα γίνονται άλματα».

Η Πάτρα ξανά πρωταγωνίστρια

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για λάθη που έχουν γίνει από πλευράς κυβέρνησης, καθώς και για την ανάγκη η Πάτρα να αποκτήσει ξανά το ρόλο της πρωταγωνίστριας. «Σίγουρα αντιμετωπίζονται και λάθη. Γιατί δεν κάνει λάθη μόνο όποιος δεν κάνει τίποτα. Αυτό που θέλω να δηλώσω από την Πάτρα, είναι ότι δεν της αξίζει να χάσει άλλη μία μεγάλη ευκαιρία. Δεν της αξίζει να μην είναι πρωταγωνίστρια, σε μία περίοδο που η Ελλάδα αλλάζει και σε μία περίοδο που αφήνουμε πίσω μας το χθες και κερδίζουμε μικρές και μεγάλες μάχες. Είμαστε εδώ ενωμένοι όλοι, για να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι στην Αχαΐα η Νέα Δημοκρατία θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του προέδρου μας και πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Θα πρωταγωνιστήσει για όλους τους πολίτες, για καθεμιά και καθένα που θέλει να δει τα παιδιά του να μπορούν να έχουν το δικαίωμα εφόσον το επιθυμούν να γυρίσουν πίσω».

«Να πραγματοποιήσουμε μεγάλες νίκες στο μέλλον»

Για την παρουσία του Παύλου Μαρινάκη στα νέα γραφεία της ΔΕΕΠ Αχαΐας μίλησε ο πρόεδρος της Αντώνης Κουνάβης. Ειδικότερα τόνισε: «Σήμερα με ιδιαίτερη χαρά υποδέχομαι στην Πάτρα το δικό μας Παύλο Μαρινάκη και το Στυλιανό Κονταδάκη, έναν πιστό στρατιώτη της παράταξης το γραμματέα του οργανωτικού. Για εμάς ο Παύλος είναι δικός μας άνθρωπος και πιστεύουμε ότι θα είναι δίπλα μας, γιατί μεγάλωσε στην Πάτρα. Ευελπιστούμε ότι αυτόν στο πλευρό μας θα δώσουμε γρήγορες λύσεις στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομος Αχαΐας και ως πρόεδρος της ΔΕΕΠ θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι θα κάνω ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό να διευρύνω τη βάση της ΝΔ στο νομό και μαζί με την στήριξη τόσο του Παύλου Μαρινάκη όσο και του Στυλιανού Κονταδάκη, να πραγματοποιήσουμε μεγάλες νίκες στο μέλλον».
 

Όλη η επικαιρότητα