Ηλεία

Υπογράφεται η σύμβαση για το μουσικό σχολείο του Βαρθολομιού

«Ξεκινούν οι εργασίες ανέγερσης»
Ακούστε το άρθρο

Συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής του Ανδρέα Μαρίνου καθώς και ο προσωπικός αγώνας και η επιμονή του ιδίου, έφεραν αποτέλεσμα: τις επόμενες μέρες υπογράφεται η σύμβαση για την ανέγερση του υπερσύγχρονου κτιρίου του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού.

Η Εκπαιδευτική και Μαθητική Κοινότητα του Μουσικού Γυμνασίου -Λυκείου μπορεί να ατενίζει με αισιοδοξία το αύριο δεδομένου ότι σε περίπου δύο χρόνια θα στεγάζει τα όνειρά της για το μέλλον σε μια υπερσύγχρονη κτιριακή υποδομή, αντάξια της Γενικής και Μουσικής Παιδείας που προσφέρει.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 7.990.000 ευρώ για το οποίο φορέας υλοποίησης είναι η εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» και κύριος του έργου ο Δήμος Πηνειού.
«Παρελθόν η θλιβερή εικόνα»
Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε: «Το αμέσως επόμενο διάστημα, υπογράφεται η σύμβαση για την ανέγερση ενός υπερσύγχρονου βιοκλιματικού κτιρίου που θα στεγάσει το εργαστήρι Πολιτισμού, το Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού. Η θλιβερή εικόνα των τελευταίων 24 ετών, θα αποτελεί σε λίγους μήνες παρελθόν.

Αυτό το σημαντικό έργο πέρασε και από τον προσυμβατικό έλεγχο και οι ΚτΥΠ ΑΕ είναι πλέον έτοιμες να υπογράψουν με τον Δήμο Πηνειού και εμείς με τον ανάδοχο, ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες. Θεωρώ ότι το Μουσικό Σχολείο θα λειτουργήσει την διδακτική περίοδο 2024-25»

Όλη η επικαιρότητα