Life

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα.
Ακούστε το άρθρο

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι ιδέες των άλλων τροφοδοτούν τη δική σου σκέψη και τα σχέδια που αναδύονται τώρα είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτα. Το να μοιράζεσαι την πείρα σου ή να προσφέρεις ένα χέρι βοηθείας μπορεί να ανταμειφθεί. Υπάρχει μια ευχάριστη εστίαση στη μάθηση και τη σύνδεση και η δομημένη μάθηση είναι πιο αποτελεσματική από το συνηθισμένο. Απολαμβάνεις αυξημένη σαφήνεια στα εργασιακά κι έτσι ξέρεις πως πρέπει να βαδίσεις. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου δείχνει με κάθε τρόπο το ενδιαφέρον και το συναίσθημα του για σένα. Αν είσαι μόνη, βάλε σε τάξη και αναγνώρισε τις ανάγκες σου.
Ταύρος
Η αίσθηση των πρακτικών προτεραιοτήτων σου είναι έντονη σήμερα και η ιδέα να έχεις λίγο περισσότερο έλεγχο της ζωής σου σε κινητοποιεί. Η επιθυμία για απτά αποτελέσματα βελτιώνει την αυτοπειθαρχία σου. Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν την πρόοδο σε μια προσπάθεια ή είναι καιρός να κάνεις μια καλή αγορά. Σε ενδιαφέρει περισσότερο να χτίσεις κάτι που θα διαρκέσει με τη Σελήνη να απλώνει το χέρι στον σταθερό Κρόνο. Η αυτοδυναμία αντιλαμβάνεσαι πως είναι πολύ σημαντική ακόμα και για τη συναισθηματική σου ζωή.
Δίδυμοι
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου όλη τη μέρα αναγνωρίζεις τα συναισθήματα που είχες βάλει πρόσφατα στην άκρη. Η σημερινή διέλευση Σελήνης – Κρόνου ευνοεί τη διοχέτευση των συναισθημάτων σου με εποικοδομητικούς και πρακτικούς τρόπους. Έχεις την τάση να οργανώνεσαι και να βάζεις προτεραιότητες. Μπορεί επίσης να καταφέρεις να επιλύσεις ένα μακροχρόνιο πρόβλημα το οποίο θα σε κάνει να νιώσεις πως είσαι στην κορυφή του παιχνιδιού. Ανάλαβε τις ευθύνες σου απέναντι στη σχέση με τον αγαπημένο σου κι αν είσαι μόνη, προσέγγισε με διακριτικότητα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
Καρκίνος
Η μέρα είναι ιδανική για την οικοδόμηση συναισθηματικής δύναμης και αυτοεκτίμησης. Οι ήσυχες ή παρασκηνιακές δραστηριότητες σε ελκύουν περισσότερο και τείνουν να ευδοκιμούν. Καλό είναι να προσπαθήσεις να πάρεις μια ανάσα από το πιεσμένο πρόγραμμά σου ή να κάνεις συναισθηματικές διακοπές, με τη Σελήνη στον ηλιακό 12ο οίκο σου όλη τη μέρα. Η αρμονική όψη της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις συμπεριφορές και καταστάσεις που δεν λειτουργούν πλέον για σένα. Είναι καιρός να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα των αναγκών και των συναισθημάτων σου.
Λέων
Νιώθεις αρκετά ικανή να ανταποκριθείς στις ευθύνες σου σήμερα και χαρούμενη που το κάνεις. Η αίσθηση του χρόνου είναι καλή και τα σχέδια σου ενώνονται ικανοποιητικά. Αν αναζητάς υποστήριξη, συμβουλές ή δομή, είναι πιθανό να τα βρεις μέσω των ανθρώπων με τους οποίους συνδέεσαι άμεσα, χάρη σε μια διέλευση Σελήνης – Κρόνου. Η υπομονή λειτουργεί καλά μακροπρόθεσμα. Η συναισθηματική σου ζωή ή τα συναισθήματα σου περιστρέφονται γύρω από τον εαυτό σου.
Παρθένος
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για να ξυπνήσουν τις φιλοδοξίες σου. Το να καταβάλλεις προσπάθεια για να εξασφαλίσεις το μέλλον με κάποιον τρόπο επιφέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα. Έχεις μια ισχυρή αίσθηση των καθηκόντων και του τι περιμένουν οι άλλοι από εσένα κυρίως στα εργασιακά. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βρίσκει τις σταθερές της και σε κάνει να νιώθεις ασφαλής. Εάν είσαι μόνη, το επόμενο διάστημα προκύπτουν σημαντικές γνωριμίες που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις το παρελθόν.
Ζυγός
Σήμερα ίσως να απολαύσεις πολύτιμα σχόλια και η ανάγκη σου για τάξη βρίσκεται στο επίκεντρο. Ενώ δοκιμάζεις νέα πράγματα το κάνεις με μέτρο κι αυτό μπορεί να είναι κάλλιστα η τέλεια ισορροπία. Είσαι ιδιαίτερα πολυμήχανη με τη σημερινή διέλευση Σελήνης – Κρόνου και η μέρα είναι ισορροπημένη. Η ανάγκη για αλλαγή ρυθμού μπορεί να κυριαρχεί αλλά είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τα πράγματα αργά και σταθερά. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις.
Σκορπιός
Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για να λάβεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι ή να λύσεις πρόσφατα προβλήματα. Βρίσκεις τα κίνητρα για να κάνεις βήματα προς σημαντικούς στόχους. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της οικειότητας, ενθαρρύνοντας σε να αναζητήσεις λίγα περισσότερα από τις σχέσεις ή τα έργα σου. Η ανάγκη σου να παρατηρείς και να στοχάζεσαι είναι πιο έντονη από το συνηθισμένο και επεξεργάζεσαι τα συναισθήματα σου με αποτέλεσμα να είσαι λίγο περισσότερο εσωστρεφής.
Τοξότης
Απορροφάσαι σήμερα από παραγωγικές δραστηριότητες και νιώθεις πιο κοινωνική από ότι συνήθως, με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου όλη μέρα. Αναζητάς αρμονία και ισορροπία στη ζωή σου με αυτήν τη διέλευση και με την όψη επίσης της Σελήνης προς τον Κρόνο φαίνεται πως σου αρκεί. Ενώ ο Κρόνος λειτουργεί αθόρυβα, τα δώρα του για ωριμότητα και αυτοδυναμία είναι πολύτιμα και μακροχρόνια. Η συναισθηματική σου ζωή περιλαμβάνει ευχάριστες εκπλήξεις.
Αιγόκερος
Αυτή είναι μια δυνατή μέρα για την προώθηση στόχων εργασίας και υγείας ή ανάληψη δράσης σε σημαντικές προσπάθειες. Προχωράς με ουσιαστικούς τρόπους προς την επίτευξη ενός αγαπημένου ονείρου ή στόχου. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να επιλύσεις προβλήματα, καθώς η ανάγκη να τακτοποιήσεις και να αφήσεις κάτι πίσω σου μπορεί να σε οδηγήσει σε καλύτερες στρατηγικές. Η αρμονία της Σελήνης με τον πλανητικό σου κυβερνήτη προκαλεί την ανάγκη για περισσότερη τάξη και σταθερότητα στη συναισθηματική σου ζωή.
Υδροχόος
Έχεις την τάση να αξιοποιείς στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο σου, καθώς η Σελήνη στον δημιουργικό σου τομέα σε ενθαρρύνει να μοιραστείς τα χαρούμενα συναισθήματά σου. Ο Κρόνος στο ζώδιό σου φέρνει περισσότερη ωριμότητα στον χαρακτήρα σου και στην οργάνωση της ζωή σου. Είναι λογικό να εργάζεσαι για τους μακροπρόθεσμους στόχους σου στα επαγγελματικά. Αν και δεν βλέπεις άμεσα αποτελέσματα, έχεις απόλυτη επίγνωση του τι είναι καλό για σένα. Είναι μια καλή μέρα για να πάρεις πρωτοβουλίες σε θέματα που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή.
Ιχθείς
Φέρνεις τη σοφία του παρελθόντος στο παρόν και ευνοούνται οι τρέχουσες δραστηριότητές σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και η αρμονία της με τον Κρόνο σταθεροποιείται. Οργάνωσε τις εργασιακές υποχρεώσεις σου που δεν είναι και λίγες προκειμένου να αποφύγεις το άγχος. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εφαρμόσεις την πρακτική νοημοσύνη στον κόσμο των συναισθημάτων σου.
 
Πηγή: TLIFE

Όλη η επικαιρότητα