Life

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου;
Ακούστε το άρθρο

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Είσαι πολύ απασχολημένη σήμερα και ιδιαίτερα επινοητική, αφιερώνοντας χρόνο στο να εκφραστείς και να σχολιάσεις. Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα των επικοινωνιών σου για περισσότερες από δυο μέρες και είσαι διατεθειμένη να μοιραστείς ιδέες ή να μάθεις νέα πράγματα. Η επιδίωξη προσωπικών συμφερόντων είναι πιο έντονη και δυνατή. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις που θα εντυπωσιάσουν κι εσένα την ίδια.
Ταύρος
Με τη Σελήνη να κατευθύνεται στον ηλιακό 2ο οίκο σου για μερικές μέρες εστιάζεις στα υπάρχοντά σου, στα χρήματα, τις επιχειρήσεις ή τα θέματα άνεσης. Οι διελεύσεις σήμερα τείνουν να τραβούν την πρακτική πλευρά σου με υποστηρικτικούς τρόπους. Με αυτήν τη διάθεση θα μπορούσες να σημειώσεις πρόοδο στην προώθηση των στόχων σου. Τα θέματα προσωπικών, ερωτικών σχέσεων τα περνάς σε δεύτερη μοίρα.
Δίδυμοι
Η Σελήνη κατευθύνεται στο ζώδιό σου σήμερα και οι συναισθηματικές ορμές τείνουν να υπερισχύουν των περισσοτέρων  άλλων ανησυχιών. Η ανάγκη σου για κατανόηση και αναγνώριση είναι έντονη σήμερα και η εύρεση καναλιών για να εκφραστείς είναι πιο φυσική από ότι συνήθως. Τα ταλέντα σου βρίσκονται στο επίκεντρο και οι άνθρωποι μπορεί να στραφούν σε εσένα για τις θεραπευτικές, καταπραϋντικές ικανότητες σου. Η ερωτική σου ζωή αποκτά χρώμα.
Καρκίνος
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 12ο οίκο σου για μερικές μέρες μπορεί να νιώσεις πιο έντονα την ανάγκη για ιδιωτικό χρόνο ώστε να ανασυνταχτείς συναισθηματικά. Μπορείς να απομακρυνθείς για λίγο από απαιτητικές καταστάσεις στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφος σου επιδιώκει με κάθε τρόπο την ανανέωση και τη βελτίωση της σχέσης σας για αυτό ακολούθησε τον. Εάν είσαι μόνη, η διορατικότητα σου σε βοηθά να απομακρυνθείς από λανθασμένες επιλογές.
Λέων
Οι σημερινές διελεύσεις ενισχύουν τη συνεργασία, φέρνουν υποστήριξη και ίσως λύνουν ένα πρόβλημα. Με ένα ειλικρινές ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον οι σχέσεις παίρνουν καλή τροπή. Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 11ο οίκο σου είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσεις τις εργασιακές συνδέσεις σου. Υπάρχει μια φυσική ροή στη δικτύωση, την ομαδική εργασία, την ανταλλαγή ιδεών και τη μάθηση. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά νέες γνωριμίες επαναφέρουν την αυτοπεποίθηση σου.
Παρθένος
Έχεις μεγαλύτερη επιθυμία να ρίξεις τον εαυτό σου σε ικανοποιητικές δραστηριότητες και ουσιαστικά έργα. Βρίσκεις το κίνητρο για να προωθήσεις τα εργασιακά σχέδια και τους στόχους σου. Η  φήμη σου βελτιώνεται και φέρνει πιθανά νέα ξεκινήματα ή νέες εργασιακές δραστηριότητες. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιστρέψεις στα πιστεύω και τους ρυθμούς σου αν έχεις παρεκκλίνει λίγο από την πορεία σου. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου.
Ζυγός
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του πνευματός σου και είναι πιο πιθανό να απολαύσεις το μοίρασμα των απόψεων, των ιδεών και των επιθυμιών σου. Προώθησε τα σχέδια σου στα εργασιακά που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να βελτιώσεις και την οικονομική σου κατάσταση. Η σχέση με τον αγαπημένο σου γίνεται πιο πικάντικη και αν είσαι μόνη, άτομα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επανέρθουν στη ζωή σου και να σου δώσουν τις απαντήσεις ή την ικανοποίηση που θέλεις.
Σκορπιός
Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της οικειότητας σου ανακατεύοντας βαθιά συναισθήματα και υπενθυμίζοντας σου τις προσκολλήσεις σου. Είσαι σε καλή κατάσταση και έχεις ευκαιρίες που αφορούν στην οικογένεια, τα θέματα σπιτιού και τις στενές σχέσεις. Παρατηρείς πράγματα που μπορεί να χάνεις σε άλλες στιγμές. Η παρατήρηση και η μάθηση έχει περισσότερο νόημα αυτήν τη στιγμή, αν και μπορείς να λάβεις δράση για ιδιωτικά και προσωπικά θέματα.
Τοξότης
Η Σελήνη εισέρχεται στον τομέα της συνεργασίας σου σήμερα και το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στην αναζήτηση περισσότερης αρμονίας, ισορροπίας, συνεργασίας, φιλικότητας και διαφάνειας. Η επιθυμία να συνεισφέρεις σε κάτι που έχει αξία ή να ειδικευτείς και να μάθεις ένα θέμα πιο βαθιά είναι ένα ισχυρό και πρωταρχικό κίνητρο. Πρόσθεσε νέα ενδιαφέροντα στη καθημερινότητα με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μπορείς να περιμένεις ευκαιρίες και εκπλήξεις.
Αιγόκερος
Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 6ο οίκο σου, αυτόν της εργασίας και της υγείας σου οδηγώντας σε να φροντίσεις τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας σου. Είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο να είσαι παραγωγική και η αίσθηση του σκοπού σε βοηθά και σε παρακινεί. Η διαχείριση των πρακτικών σου υποθέσεων συμβάλει σε μια ισχυρότερη αίσθηση ισορροπίας και προσωπικής δύναμης. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά.
Υδροχόος
Η Σελήνη μετακινείται στον δημιουργικό σου τομέα για λίγο και οι διασκεδαστικές ή εκφραστικές αναζητήσεις είναι στο επίκεντρο και ευνοούνται. Η αίσθηση της αρμονίας και της ισορροπίας σου είναι ισχυρή. Η κοινωνική αυτοπεποίθηση ενισχύεται και σου δίνει ευκαιρίες που εξυπηρετούν πολλούς τομείς της ζωής σου. Μπορείς να αναλάβεις την ηγεσία και να ακουστεί ο λόγος σου στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφος σου παίρνει ευχάριστες πρωτοβουλίες που καθησυχάζουν τις όποιες ανασφάλειες σου. Εάν είσαι μόνη, ανακτάς την αυτοπεποίθηση σου κι αυτό αυξάνει τη γοητεία σου.
Ιχθείς
Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 4ο οίκο σου, αυτόν της καρδιάς και της οικογένειας και αναζητάς περισσότερη ηρεμία και άνεση. Η επίτευξη καλύτερης ισορροπίας στην προσωπική σου ζωή ή στο σπίτι μπορεί να είναι στόχος τώρα και ενδυνάμωση. Είσαι ιδιαίτερα παραγωγική στα επαγγελματικά σου και κυρίως  σε δραστηριότητες που γίνονται παρασκηνιακά. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται.
 
Πηγή: TLIFE

Όλη η επικαιρότητα